Katern

Tafeltennisdames winnen met 4-2 van AnytimeFitness/Westa

De tafeltennis vrouwen uit Vreeswijk (VTV/Jinbu Europe) en AnytimeFitness/Westa speelden afgelopen weekeinde tegen elkaar. Tanja Helle gaf de wedstrijd een extra feestelijk tintje. In de openingswedstrijd troefde zij met haar snelheid en gedrevenheid Nan Sun Li in drie games af. Voor Li was dit pas de tweede nederlaag in dit seizoen. Tanja bleef vandaag ongeslagen. Ze versloeg na de pauze Emma van der Zanden in vier games.

Emine Ernst maakte een uitstekend competitiedebuut. Ze versloeg Emma van der Zanden in drie games, 11-4, 11-9 en 14-12. Westa scoorde tweemaal tegen Vera van Boheemen, die in vijf games verloor van Vicky Schijven en in drie games van Li. De slotpartij moest de beslissing brengen tussen gelijkspel of winst voor de thuisploeg. Emine Ernst en Vicky Schijven maakten er een spannende wedstrijd van. Emine won met 11-9, 11-8, 10-12 en 11-9. Coach Dong Li was zeer te spreken over het optreden van Emine. “Misschien kan ze volgende week ook meedoen.”

Zondag 5 februari speelt VTV thuis in de zaal aan de Helmkruid 9 in Vreeswijk tegen SKF uit Veenendaal. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur. SKF kopvrouw Carla Nouwen is weer beschikbaar. Aanvoerster Brenda Vonk zal gebrand zijn op een revanche voor het verlies tijdens de eredivisiecup. Tali Cohen heeft in de competitie tien wedstrijden gespeeld en acht gewonnen. VTV is gewaarschuwd.

Foto: van links naar rechts Guan Hong van Jinbu Europe, Emine Ernst, Vera van Boheemen, Tanja Helle, Dong Li, Sun Mei Chun van kandidaat sponsor Tong Ren Rang en manager Arjan van der Linden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk